Faceți căutări pe acest blog

GALATEEA NOW - DOCUMENT 2016




GALATEEA NOW / DOCUMENT 2016

Galeria Galateea Contemporary Art vă invită să participaţi la lansarea proiectului cultural
GALATEEA NOW / DOCUMENT 2016 și vernisajul expoziției de ceramică DOCUMENT 2016, ce vor avea loc, joi, 24 noiembrie 2016, ora 18.00.
Totodată va fi lansat și Site-ul galeriei www.galateeagallery.com.

Galateea Now / Document 2016 aduce la sfârşit de an 2016, la şase ani de la inaugurarea galeriei, o sinteză a bogatei experienţe acumulate prin proiectele galeriei. Se abordează un nou mod de comunicare prin arta ceramicii: expunerea lucrărilor în galerie şi prin intermediul înregistrării video, interculturalitatea fiind punctul central de interes al proiectului şi punct de plecare către evocarea diversităţilor culturale.
Grupul de ceramiste / ceramişti, Galateea Grup, care coordonează toate activităţile din galerie, iniţiază o dată pe an un eveniment, care constă într-o expoziţie inedită, la care se adaugă un performance, lansări de carte, filme sau conferinţe pe diferite teme din domeniu.
Conferințele, care au loc în cadrul proiectului de acum, vor face o radiografiere a ceramicii contemporane naționale și internaționale.

Galateea Grup: Bianca Boeroiu, Cristina Bolborea, Adela Mărculescu, Vasile Cercel, Gherghina Costea, Georgiana Cozma, Lucia Lobonţ, Romana Mateiaş, Nicolae Moldovan, Aniela Ovadiuc, Monika Padureţ, Cristiana Russu, Ioana Şetran, Simona Tănăsescu
Cristiana Russu, curator general

Online Galateea
WWW.GALATEEAGALLERY.COM

Online Galateea este un proiect având drept ţintă aducerea tuturor categoriilor de public mai aproape de arta ceamicii contemporane.
În acelaşi timp proiectul îşi propune propagarea imaginii ceramicii contemporane româneşti la nivel internaţional.
Galeria Galateea Contemporary Art lanseaza site-ul
www.galateeagallery.com ca un instrument media cu un impact major, proiectat să funcţioneze pe una dintre cele mai performante platforme media–online la nivel internaţional Weebly.com, cu peste 2 milioane de utilizatori.
Cu o arhitectură webdesign minimalistă, noul site al Galeriei Galateea este prezentat într-o formă bine sistematizată, cu o segmentare succintă a principalelor secţiuni de interes din domeniul ceramicii contemporane: Artişti, Expoziţii, Evenimente, Noutăţi , Conexiuni şi pagina de Contact. Un site bilingv (română-engleză) ce face posibilă vizualizarea optimizată a paginilor atât pe desktop, laptop cât şi pe smartphone şi tabletă. O valoare adaugată este conectarea site-ului cu reţelele de socializare media.

Expoziția de ceramică poate fi vizitată în perioada 21.11.2016 – 03.01.2017
Curatori expoziție: Gherghina Costea, Nicolae Moldovan, Adela Mărculescu

Lansarea noului site
www.galateeagallery.com va avea loc la Galeria Galateea Contemporary Art, joi, 24 noiembrie 2016, după vernisarea expoziției DOCUMENT 2016.

Conferinţele au loc în zilele de 15, 16 și 17 decembrie 2016, ora 18.00.
Conferențiari: Cristiana Russu, Georgiana Cozma, Lucia Lobonț

Parteneri:
Primăria Municipiului București
Muzeul Literaturii Române, București
 

Parteneri media:
Radio România Cultural, Modernism.ro, Observator Cultural, Cultura, PORT.ro, ArtClue, Deco şi Eco, TV City, România Pozitivã, Onlinegallery.ro, Artindex, ArtLine, B24-FUN, Zile și Nopți, Amosnews, ArtLine, Calendar Evenimente, Vreau Arta, Subversiv

 



U.A.P din România | Galateea Contemporary Art
Calea Victoriei 132, Bucureşti | Bucharest
tel:+40(0)21 317 3814; +40(0)745 355 941

Mónika Pǎdureţ - referent de specialitate | Gallery Reviewer
Program galerie | Opening hours
luni - vineri | Monday - Friday : 12 pm – 8 pm

galeriagalateea@yahoo.com
www.galateeagallery.com/
http://galeriagalateea.blogspot.ro/
https://www.facebook.com/galeria.galateea/
 





COSTUME DE EVADARE | FORME DE RECLUZIUNE | Cristian Dobrescu & Irina Silivestru



               
Galateea Contemporary Art  vă invită luni, 17 octombrie, ora 19 la vernisajul expoziției ”COSTUME DE EVADARE , FORME DE RECLUZIUNE" a artiștilor CRISTIAN DOBRESCU și  iRINA SILIVESTRU.


"Doi tineri artiști, din generații care aproape se întâlnesc (Irina Silivestru și Cristian Dobrescu, absolvenți ai Universității Naționale de Arte – București în 2007 și, respectiv, 2004), au fost puși în situația, chiar în momentul debutului expozițional, de a-și pune operele laolaltă ca să ne spună cât de diferite sunt căile artistice pe care au apucat-o. Singulari, poate chiar trufași în felul în care își povestesc aventura, cei doi aproape se întâlnesc în claritatea cu care își urmăresc țelurile. Între descriptivul care naufragiază solar în abstracție (Irina Silivestru) și abstracția care tânjește spre carnalitate (Cristian Dobrescu) se resimt undele de șoc ale unor căutări anxioase care îi aduc pe cei doi în postura de univitelini. Seamănă, dar nu au nimic în comun, cu excepția faptului că au fost zămisliți sub semnul artei". 


Cristina Bolborea
                                                                                                                                           


Expoziția poate fi vizitată între 17 octombrie și 17 noiembrie 2016.

................................................................


Galateea Contemporary Art invites you, on Monday, October 17, 2016, at 7 p.m., to attend the opening of the Exhibition "ESCAPE COSTUMES, CONFINEMENT SHAPES" by ceramists   CRISTIAN DOBRESCU.and IRINA SILIVESTRU


"Facing a symultaneous debut, the young ceramists Irina Silivestru and Cristian Dobrescu – graduates, in 2007 and, respectively, in 2004 of the National University of Arts in Bucharest – are trying to show how different their approaches can be. Singular, yet majestic in the way they retell their adventure, the two artists intercross distinctly though following their individual targets. Between the descriptive shipwrecking solarly in abstractness (Irina Silivestru) and an abstractness longing for the carnal (Cristian Dobrescu), the beholder perceives the shock waves of the anxious searches putting them into a monozygotic condition: they do resemble, but have nothing in common... except they have been fathered, in the same generation, under the sign of art".

Cristina Bolborea
 

                                                                                                               
The exhibition can be visited between the 17th of October and 17th of November 2016.  






UAP din România  |  Galateea Contemporary Art
Calea Victoriei 132, Bucureşti | Bucharest
tel: +40(0)21 317 3818,   +40(0)745 355 941

Program galerie  | Opening hours
luni - vineri | Monday - Friday : 12 pm – 8 pm

Mónika Pǎdureţ
- referent de specialitate | Gallery Reviewer

galeriagalateea@yahoo.com
www.galateeagallery.com/
http://galeriagalateea.blogspot.ro/
https://www.facebook.com/galeria.galateea/






Vlad Basarab | "Arheologia Memoriei: Cărțile Focului" | 2016 | "The Archaeology of Memory:Books of Fire"













Galateea Contemporary Art vă invită miercuri, 14 septembrie 2016, ora 19:00 la vernisajul  expoziției  "Arheologia Memoriei: Cărțile Focului". Artist Vlad Basarab


Expoziția constă din instalația Cărțile Focului alcătuită din cărți din ceramică așezate pe lut. Ideea proiectului o reprezintă cultura ca bază a civilizației, simbolizată de folosirea pământului ars și nears în construirea unui sit arheologic în formă de bibliotecă arhetipală din cărți de ceramică.
Am ales să folosesc cartea ca simbol deoarece sintetizează istoria cunoașterii și a memoriei colective. Cărțile din seria Arheologia Memoriei sunt în mod simbolic lăsate nescrise pentru a sugera absența, uitarea și a inspira publicul să-și imagineze ce ar putea conține. Cărțile sunt simboluri, instrumente ale memoriei. De la începutul istoriei a existat o legătură strânsă între cuvinte și lut, primele forme de scriere fiind pe tăblițe de lut.
Noţiunea de timp istoric și permanență, dată de cărțile din ceramică, apare în contrast cu vulnerabilitatea și fragilitatea culturii și cunoașterii. În contextul istoric al secolului XX în care sisteme ideologice și totalitare au condus la distrugerea în masă a unor cărți considerate reacționare, instalația sintetizează nevoia umană de a salva trecutul printr-o arheologie a memoriei.
Trecutul joacă un rol important în procesul meu creativ. Rolul meu de artist este de a săpa prin straturile istoriei ca un arheolog. Procesul uitării este inevitabil, mai ales în epoca contemporană când accentul se pune pe nou. Se impune păstrarea valorilor, a tradiției și a patrimoniului viu. Procesul de aducere aminte devine singurul mod de conservare al istoriei. Prin lipsa unei continuități culturale, este dificil pentru un popor să-și găsească direcția și identitatea în cadrul unui nou sistem social.
Ceramica este mediul pe care îl utilizez cu precădere deoarece lutul reprezintă elementul care din punct de vedere metaforic conține cele mai dinamice trăsături ale vieții și ale naturii prin transformările pe care le parcurge, de la erupții vulcanice până la eroziunea munților. Procesul creativ cu lutul, de la facere până la ardere, este prin natura lui de tip transformațional, alchimic.
Majoritatea cărților le-am ars în cuptoare tradiționale românești din Potigrafu și Piscu prin arderea cu lemne și bălegar de cal. Comunitățile de olari din Piscu și Potigrafu s-au destrămat, sute de olari abandonând acest meșteșug după 1990. Pentru mine reprezintă o mare inspirație să particip la revitalizarea unor procese date tăcerii.

Vlad Basarab

Expoziția de la Galateea Contemorary Art (14 septembrie – 13 octombrie 2016) face parte dintr-un circuit de expoziții itinerante din ciclul Arheologia Memoriei, inițiat în 2013 la West Virginia University Creative Arts Center, continuat în 2015 la ICR New York, la Pittsburgh Center for the Arts și Bienala NCECA, Brown University, Rhode Island, Muzeul Național Brukenthal (2015-2016) la Muzeul de Artă din Arad și Muzeul Național de Artă al Moldovei,Chișinău în 2016.

Expoziția poate fi vizionată între 14 septembrie  și 13 octombrie 2016



Galateea Contemporary Art invites you on Wednesday  September 14,  2016, 7 pm to the opening of the ceramic exhibition The Archaeology of Memory:Books of Fire by artist Vlad Basarab.

The installation Books of Fire is comprised of ceramic books (predominantly terracotta) and dry clay. The idea of the project represents culture as the foundation of civilization, symbolized by the use of fired and un-fired clay in the construction of an archaeological site in the likeness of an archetypal library of ceramic books. I have chosen to reference books because they are historic symbols of knowledge and collective memory. The books from the Archaeology of Memory Series are symbolically left unwritten to suggest the absence, forgetting and to inspire the viewer to imagine what they may contain. Books are symbols, instruments of memory. From the beginning of history, there has been a strong connection between words and clay, as early forms of writing were on clay tablets.
The notion of historic time and permanence, apparent in the ceramic books, appears in contrast with the fragility of culture and knowledge. In the historical context of the 20th century when ideological and totalitarian systems have led to the mass destruction of books considered reactionary, the installation brings to attention the human need to save the past through an archaeology of memory.
The past plays an important role in my creative process. My role as an artist is to dig through layers of history like an archaeologist in the attempt to recover the loss of collective memory. The process of forgetting is inevitable, especially in the contemporary times when people are concerned with the new.
Ceramics is the medium that I predominantly use because clay represents the element that, on a metaphorical level, embodies the most dynamic qualities of life and nature through the transformations it undergoes, from volcanic eruptions to the erosion of mountains. The creative process of working with clay, from the making to the firing, is alchemical in its transformational nature.
The majority of the books were fired in traditional Romanian kilns from Potigrafu and Piscu by using wood and horse manure for combustion. The communities of potters from Piscu and Potigrafu fell apart, hundreds of potters abandoning this craft after 1990.
It is an inspiring experience to participate in the process of reviving lost traditions.

Vlad Basarab

The current exhibition at Galateea Contemporary Art (September 14 – October 13, 2016) is part of a circuit of itinerary exhibitions from the cycle The Archaeology of Memory, initiated in 2013 at West Virginia University Creative Arts Center, continued in 2015 at The Romanian Cultural Institute New York, Pittsburgh Center for the Arts and NCECA Biennial, Brown University, Rhode Island in 2015; Brukenthal National Museum (2015 – 2016); the Museum of Art in Arad and The National Art Museum of Moldova, Chișinău in 2016.

The exhibition can be seen between September 14 and October 13, 2016 


 








Galateea Contemporary Art
Calea Victoriei 132, Bucureşti | Bucharest
tel: +40(0)21 317 3818,   +40(0)745 355 941

Mónika Pǎdureţ 
Referent de specialitate | Gallery Reviewer

Program galerie  | Opening hours
luni - vineri | Monday - Friday : 12 pm – 8 pm
galeriagalateea@yahoo.com
www.galateeagallery.com/
http://galeriagalateea.blogspot.ro/
https://www.facebook.com/galeria.galateea/




COMING BACK





12 august – 11 septembrie 2016
                                    

C - Oana Florică # O - Alina Tudor # M – Victor Triaire # I – Minerva Cubassa # N – Csabi Barabás # G – Raluca Glodean # B – David Olteanu # A – Alina Constantin # C - Iulian Vârtopeanu # K – Monica Morariu


COMING BACK” este provocarea lansată de Galateea Contemporary Art artiștilor ceramiști care nu au fost prezenți constant pe simeze de a reveni în viața artistică a breslei ceramice, de a reintra în circuitul expozițional. Galeria noastră având ca scop promovarea artei ceramice contemporane din România, propune și această expoziție prin care vrea să-i facă cât mai vizibili pe toți cei care au îmbrățișat această formă de artă prea puțin cunoscută și apreciată la justa ei valoare.

Vă așteptăm la Galateea Contemporary Art în perioada 12 august – 11 septembrie 2015, de luni pînă vineri între orele 12 și 20 să descoperiți câțiva dintre artiștii cărora sperăm să le fi redat plăcerea de expune într-un cadru profesional.

 ”COMING BACK” - ”REVENIRE”
1. A veni din nou, a se întoarce. A apărea iar; a se manifesta din nou.
2. A se întoarce la starea normală, obișnuită; a-și recăpăta echilibrul sufletesc, a se regăsi.
3. A se ocupa din nou de un subiect, de o idee, a se opri din nou la...; a relua.



Curator:
Mónika Pădureț
  


UAP România | Galateea Contemporary Art
Mónika Pădureț|Referent de specialitate|Gallery Reviewer
Calea Victoriei,nr. 132,sector1,Bucureşti,Romania
+ 40 (0) 745 355 941
galeriagalateea@yahoo.com
www.galateeagallery.com
www.galeriagalateea.blogspot.ro/
https://www.facebook.com/galeria.galateea/









TEMPLUM - Diana Butucariu

                                                                                                                                                     



Galateea Contemporary Art vă invită vineri, 17 iunie 2016, ora 19:00 la vernisajul expoziției ”Templum” a ceramistei Diana Butucariu.
”Templum”, expoziţia de ceramică a artistei Diana Butucariu însumează o serie de forme decorativ ambientale dar şi utilitare ce-şi propun ca prin imaginea creată să ofere reprezentarea unor trăiri regăsite în simbolistica termenului de templu. Obiectele concepute ca arhitecturi spirituale şi lăcaşe ale unor stări sufleteşti definesc crezul artistei din perspectiva unor diferenţe culturale şi religioase ce se regăsesc într-o comunitate, fiind o rectie asupra condiţiei de a trăi şi de a te adapta unui spaţiu adoptiv pe care existenţa cotidiană îl poate oferi.
Volumele create, aşezate pe trei, patru sau mai multe picioare sunt ordonate ca pentru un marş care are ca scop regăsirea identităţii de sine. Privite individual, obiectele par statice, aparţinând unui alt timp în care formele dramatic contorsionate tind să-şi găsescă un echilibru.
Acest tumult de forme exprimă un rezumat al drumului parcurs de artistă spre explorarea şi interiorizarea sentimentului de a trăi într-o lume ca un templu simbol al diversităţii umane.


Expoziția poate fi vizionată în perioada 17 iunie - 17 iulie 2016.


Galateea Contemporary Art invites you on Friday, June 17, 2016, 7 pm to the opening of the ceramic exhibition ”Templum”, of the artist Diana Butucariu.
The ceramic exhibition ”Templum” by Diana Butucariu comprises a series of decorative sculptures and utility objects that through their form recreate the inner meaning that the word temple conjures. The design objects, viewed as spiritual architecture and containers of some specific feelings, define the artistic ethos of the ceramicist. Viewed from a perspective of cultural and religious differences that can be found in a community, the pieces are a reaction to the living conditions of an adoptive space.
The created volumes, standing on three, four or more legs, are ordered like for a march aimed at retrieving their self-image. Taken individually, they seem like static objects belonging to another time, where dramatically contorted shapes start to find a balance.
This tumult of shapes is a summary of the road taken by the artist to explore and internalize the feeling of existing in the world like a temple, a symbol of human diversity.

Expoziția poate fi vizionată în perioada 17 iunie - 17 iulie 2016.

UAP România | Galateea Contemporary Art
Mónika Pădureț|Referent de specialitate|Gallery Reviewer
Calea Victoriei,nr. 132,sector1,Bucureşti,Romania
+ 40 (0) 745 355 941
galeriagalateea@yahoo.com
www.galateeagallery.com
www.galeriagalateea.blogspot.ro/
https://www.facebook.com/galeria.galateea/





HELLO - Mihai Ungureanu


HELLO

Galeria Galateea și Uniunea Artiștilor Plastici din România vă invită la expoziția personală „Hello” semnată de Mihai Ungureanu.

Vernisajul va avea loc luni, 16 mai 2016, ora 19:00

Expoziția poate fi vizitată în perioada 16 mai - 14 iunie 2016

Mihai Ungureanu construiește un spațiu rezervat, care se întemeiază pe conceptele fundamentale de salut / întâmpinare / a primi / a accepta ce ți se oferă și a da înapoi / ideea de ospitalitate și găzduire.
Salutul este comportamentul comunicațional, gestual sau/și verbal, cu semnificație pentru un anumit grup social. Este un mod de recunoaștere și apartenență la un grup, reflectând modul de a gândi și interacționa al oamenilor la un moment dat, dintr-un anumit teritoriu.
În prezent, în epoca hiperconectivității, salutul rămâne o formă de exprimare a politeții, învățat mecanic, cu scopul de a socializa, impersonal și fără implicare afectivă.
Abordarea spațiului expozițional este una instalaționistă, în care obiectele - mănuși din porțelan și gresie, încremenite în poziții diverse - compun un ansablu narativ coerent.

Curator Adela Bonaț


Mihai Ungureanu este artist vizual care se exprimă preponderent în sculptură, dar abordează și alte medii artistice, precum instalația sau video art. Născut în 1976, trăiește și lucrează în București. A absolvit în 2005 Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, Facultatea de Arte Plastice, secţia Sculptură, Conf. Univ. Darie Dup, iar în 2007 masteratul în Arte Vizuale, Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, Facultatea de Arte Plastice, secţia Sculptură , Prof. Univ. Mircea Spătaru. Din 2007 este membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România – Filiala Bucureşti. În 2006 a obținut premiul al III-lea la Bienala de Artă Contemporană Târgovişte, România, iar în 2015 Premiul Filialei de Pictură UAP București, SMB9. Participă la expoziții, workshop-uri și simpozioane naționale și internaționale. Începând cu 2007 are numeroase expoziții personale: 2016 – „ȘAPTE” , Atelier 030202, București; 2013 - „IN VITRO”, Atelier 030202, București; 2013 - „Masa Verde”, Cafeneaua Cărturești, București; 2009 – „Filter”, Atelier 35, București; 2007 – „Gest.Obiect”, Atelier 35, Bucureşti.                   

"Expoziția este o instalație care cuprinde patru lucrări, aceste lucrări fiind unite de un covor roșu care trebuie să ducă cu gândul la o întâlnire ceremonială.
Mănușile ceramice care formează lucrările sunt expuse într-un context care sugerează patru feluri de salut : o strângere de mână, o îmbrățișare, un salut indian (hindus), și o plecăciune. Aceste saluturi sunt rezervate (prezervate) , accentuând falsitatea ceremonială a unor gesturi. Folosesc gesturi ale mâinilor înmănușate pentru a sublinia expresivitatea gesturilor pe care le facem chiar și fără să ne dăm seama"   Mihai Ungureanu



"The present exhibition is an installation which contains 4 works reunited by a red carpet which has to remind the viewer about a ceremonial meeting.
The ceramic gloves are exhibited in a context suggesting 4 different kinds of greetings : a handshake, an embrace, a hindu greeting and a bow. My greetings are highlighting the ceremonial falsehood of some gestures. I am using these gestures of gloved hands to put an accent on the expressions of gestures made unconsciously by all of us".  Mihai Ungureanu



C e r a M Y K



Eveniment  Galateea Contemporary Art


Galeria     Galateea    Contemporary   Art    vă invită la vernisaj,   miercuri, 13 aprilie,   ora 19.00


Expoziția  C e r a M Y reunește artiști ceramiști contemporani din București, Cluj și Târgu Mureș, care folosesc tehnicile transferului de imagine pe suport ceramic.
Odată cu era digitală și accesul la negativele digitale s-au deschis noi posibilități de expresie în domeniul ceramicii. Multe dintre procedeele fotografice alternative au fost folosite pentru imprimarea pe suportul ceramic astfel devenid tehnici de transfer de imagine pentru artiștii ceramiști contemporani. Decalcomania de transfer cu laser, imprimare cu guma bicromat, serigrafia cu emulsie fotosensibilă, foto tranferul sau monoprintul sunt doar câteva dintre acestea.

Expun: Cosmin Ardelean| Adela Bonaț | Mana Bucur | Bianca Dumitriu | Lucia Lobonț | Bogdan Mateiaș | Mariana Cara Olteanu | Aniela Ovadiuc | Iulian Vârtopeanu |
Curator: Georgiana Cozma   


Expoziția poate fi vizitată în perioada 13 aprilie – 12 mai 2016

Eveniment special în cadrul Weekendul Galeriilor, București (WEG#3)
Instalație video  C e r a M Y K  în cadrul expoziției de ceramică.
Artiști: Patricia Teodorescu, Lucian Țigănuș.
Proiect realizat cu sprijinul AIURART.

Programul expoziției în cadrul evenimentulul Weekend-ul Galeriilor (WEG#3):
Sâmbătă, 23 și Duminică, 24 aprilie între orele 12.00 – 21.00.  

Programul Instalației video C e r a M Y K  în cadrul evenimentului Weekend-ul Galeriilor (WEG#3): Sâmbătă, 23  și Duminică, 24 aprilie între orele 20.00  - 22.00.  

Parteneri Media:
Radio România Cultural, Modernism.ro, Observator  Cultural, Senso TV, Cultura, PORT.ro,  ArtClue, Deco si Eco, TV City, România  Pozitivã,  Onlinegallery.ro,  Artindex,  ArtLine, B 24-FUN,  Zile și Nopți,  Amos News, Contemporanii, Agenția de Carte, Calendar Evenimente, VreauArta.ro
   
                                       
                                             

  

Galateea Contemporary Art  kindly invites you to join the opening of the exhibitionC e r a M Y K, on Wednesday, 13th April, 7.00 pm.

The present exhibition gathers contemporary ceramists (from Bucharest, Cluj and Târgu Mureș) that use in their work the transfer of images on ceramic support
As soon as the digital era started and the access to digital negatives was assured, numerous possibilities of expression became available also for ceramists. Many of the alternative photographic procedures were used for imprinting ceramic, becoming specific techniques used by contemporary ceramists for transferring images. Decalcomania with laser transfer, gum dichromate imprinting and serigraphic transfer with photosensitive emulsion, photo transfer or mono-print are only a few among these new used techniques.

Artists: Cosmin Ardelean | Adela Bonaț | Mana Bucur | Bianca Dumitriu | Lucia Lobonț | Bogdan Mateiaș | Mariana Cara Olteanu | Aniela Ovadiuc | Iulian Vârtopeanu |  
Curator: Georgiana Cozma

The exhibition can be visited between April 13 to May 12, 2016

Special event in The third edition of Bucharest Galleries Weekend WEG#3.
A video Installation, part of the ceramic exhibition C e r a M Y K
Artists:  Patricia Teodorescu, Lucian Țigănuș.
With the support of  AIURART.
    
Program for Exhibition in The third edition of Bucharest Galleries Weekend:
Saturday, April 23, and Sunday, April 24, between 12.00 and 21.00.
The Program for video Installation in The third edition of Bucharest Galleries Weekend:
Saturday, April 23, and Sunday, April 24, between 20.00 and 22.00

Media Partners:
Radio România Cultural, Modernism.ro, Observator  Cultural, Senso TV, Cultura, PORT.ro,  ArtClue, Deco si Eco, TV City, România  Pozitivã,  Onlinegallery.ro,  Artindex,  ArtLine, B 24-FUN,  Zile și Nopți,  Amos News, Contemporanii, Agenția de Carte, Calendar Evenimente, VreauArta.ro



UAP Romania | Galeria Galateea Contemporary Art
Mónika Pădureț | Referent de specialitate | Gallery Reviewer
Calea Victoriei, nr. 132, sector 1, Bucureşti, Romania
+ 40 (0) 745 355 941
galeriagalateea@yahoo.com
www.galateeagallery.com
www.galeriagalateea.blogspot.ro/
https://www.facebook.com/galeria.galateea/