Faceți căutări pe acest blog

Uniunea Artiștilor Plastici din România face un apel către toți artiștii, membri UAP



Vă anunţăm, că în vederea completării cu date a noului Site U.A.P, care va fi o platformă de comunicare complexă, profesionistă, avem nevoie pentru pagina fiecărui artist/ critic de artă, de următoarele date, conform exemplului din ataşament, urmărind cerinţele de mai jos.
Pentru aceia care nu au cunoştinţe în domeniu, îi rugăm să apeleze la persoane din domeniul graficii pe calculator.
Materialul trimis în format zip, ce va fi denumit cu numele şi prenumele expeditorului, trebuie sa cuprindă următoarele fişiere:
1. CV-ul artistului în limba română, salvat ca fişier pdf, denumit (la rename) ca în exemplul marcat cu roşu, şi să conţină max. o pagină A4.
Nume_prenume_CV_ro.pdf (ex: Dumitru_Bostan_CV_ro)
2. CV-ul artistului în limba engleză, salvat ca fişier pdf, denumit (la rename) ca în exemplul marcat cu roşu, şi să conţină max. o pagină A4.
Nume_prenume_CV_eng.pdf (ex: Dumitru_Bostan_CV_en)
3. Scurtă prezentare a demersului artistic sau un scurt text critic de maxim 200 cuvinte, română și engleză, datele de contact, fotografia unei lucrări şi fotografia portret artist în format word, denumit (la rename) ca în exemplul marcat cu roşu.
Nume_prenume_info (ex: Dumitru_Bostan_info)
4. Imaginea personală (portret artist) în format jpg, denumit (la rename) ca în exemplul marcat cu roşu.
Prenume_Nume_photo.jpg (ex: Dumitru_Bostan_photo.jpg)
5. Imagine cu o lucrare personală în format jpg denumit (la rename) ca în exemplul marcat cu roşu, şi să conţină max. 20 caractere.
Titlu_titlu.jpg (ex: Usa_albastra_2011)



Consiliul Director al Uniunii Artiștior Plastici din România

2 aprilie 2013